++ Teresa Tremoleda i Pàmies

Advocada especialitzada en dret de la privacitat i tecnologies de la informació, dret administratiu i dret d’empresa.

Auditora en entorns tecnològics inscrita al Registre d’Advocats Auditors en entorns Tecnològics (AAULETEC) de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, especialització en dret digital i protecció de dades personals.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona al 1994, realitzà el màster en Dret d’Empresa de la Universitat Pompeu Fabra (1995) així com el Màster en Dret de la Societat de la Informació -especialització en Dret digital i auditories legals en entorns tecnològics- organitzat per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (2015). Ha obtingut el diploma d’Expert en Delegat de Protecció de Dades per l’Alta Escuela de Dirección y Administración de Empresas.

És membre de l’Associació Professional Espanyola de Privacitat (APEP) i de l’Associació d’experts nacionals de l’advocacia TIC (ENATIC).

Idiomes: català, castellà i italià.

Amb 20 anys d’experiència, abans de la fundació de PC&DS va exercir com a Advocat Sènior a Garrigues Advocats i Assessors Tributaris i posteriorment fundà Tremoleda & Simon Advocats integrant-se finalment a TST Legal, firma on continua col·laborant.

Especialitzada en assessorament empresarial i contractual, destaca així mateix la seva doble formació en dret públic i privat que li permet assessorar a empreses i administracions públiques prestant especial atenció a les sinèrgies que es creen entre aquests dos tipus d’entitats.

El cada dia més actiu sector de la Societat de la Informació ha estat un dels sectors claus de la seva activitat especialitzant-se en contractes tecnològics, comerç electrònic, protecció de dades personals i activitats regulades en els sectors de les telecomunicacions.