++ Lluïsa Simon i Anguera

Advocada especialitzada en dret de la privacitat i tecnologies de la informació.

Auditora en entorns tecnològics inscrita al Registre d’Advocats Auditors en entorns Tecnològics (AAULETEC) de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, especialització en dret digital i protecció de dades personals.

Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona al 1996, realitzà el Màster en Pràctica Jurídica del Il·lustre Col·legi d’Advocats, amb l’especialització de Dret Societari. El 2004 realitzà la formació sobre Noves Tecnologies i Comerç Electrònic de l’Associació Espanyola de Comerç Electrònic – Commercenet. El 2013 cursà el Màster en Dret de la Societat de la Informació -especialització en Dret digital i auditories legals en entorns tecnològics- de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Idiomes: català, castellà i anglès.

Amb més de 20 anys d’experiència, inicià l’exercici professional prestant serveis des del bufet d’advocats Sol Muntañola & Asociados, especialitzant-se en propietat intel·lectual i industrial, competència deslleial i secret industrial i drets d’imatge.

L’any 2002 fundà Tremoleda & Simon Advocats. Posteriorment inicia la col·laboració professional amb BTO Consultors SL i TST Legal, firmes amb les que continua col·laborant.  L’imparable creixement de la demanda de serveis en matèria de privacitat, seguretat informàtica i seguretat de la informació per part de grans empreses la dugué a especialitzar-se en l’assessorament en Dret de la Privacitat i de les TIC comptant amb l’estreta i dilatada col·laboració de consultors experts tècnics i empreses de serveis informàtics. 

Assessora a mitjanes i grans empreses, multinacionals i a entitats públiques en dret digital i protecció de dades personals.