++ Alejandro Pla Carrió

Informàtic especialitzat en servidors, xarxes i seguretat.

MCSE per Microsoft.

Formació en econòmiques a la UB complementada amb diferents cursos en l’àmbit de l’organització empresarial i finances a ESADE (Finançament de PYMES – 1998), EMI Logística Empresarial, Tècniques d’organització i altres.

És membre de l’Associació Professional Espanyola de Privacitat (APEP).

Idiomes: català, castellà i anglès.

Amb més de 30 anys d’experiència, des de 1985 fins a 2001 va a exercir tasques de coordinació del departament d’informàtica amb la direcció en diferents empreses, destacant el càrrec com a Controller logístic a Linpac Plastics España SA fins a l’any 1996. Actualment exerceix com a director tècnic a Globaltac SL, empresa fundada l’any 2001 amb l’objecte de prestar serveis tecnològics i de consultoria.

Especialitzat en l‘assessorament a empreses en continuïtat, protecció i assegurament dels sistemes informàtics des de fa més de 15 anys tant en entorn Windows com Unix i Linux. Ha estat col·laborador tècnic de diferents despatxos d’advocats i consultories com Delfos Consultores SA, Delfos Qualitas SL, Bto Consultors SL, Bufet Sorroca SLP i presta serveis de consultoria, mitjançant Globaltac SL, a diferents empreses com Brico Depot Espanya SAU, Promaut SA, Skynet Worldwide España SL i Instrumentació Analitica SA entre d’altres en matèria de seguretat informàtica i privacitat.

L’imparable creixement de la Societat de la Informació, i les especificitats dels serveis propis d’aquest sector, l’ha dut a emmotllar-se en el concepte de tècnic informàtic amb una visió global de les estructures empresarials i amb coneixement de la legislació aplicable a fi i efecte d’harmonitzar les tecnologies, els sistemes de control empresarial, l’organització, la seguretat, el control de les dades, la continuïtat de negoci i la normativa aplicable.